Bedrijfspand Hypotheek

Als u een hypotheek voor uw bedrijfspand zoekt zult u vaak geneigd zijn als eerste bij uw eigen bank aan te kloppen. Maar vaak is het verstandig om meerdere opties te bekijken. Zo bent u verzekerd van de beste en voordeligste hypotheek voor uw situatie en spreidt u eventuele risico's.

Hypotheek voor Ondernemers is gespecialiseerd in o.a. de financiering van bedrijfspanden. Wij werken hiervoor samen met ervaren adviseurs in uw regio. Ook hebben wij de juiste contacten met verschillende banken en verzekeraars waardoor wij u een scherp en op maat gemaakt aanbod kunnen voorleggen.

Aankoop nieuw bedrijfspand

Of u wilt uitbreiden of uit uw huurpand wil of moet. Het kopen van een nieuw bedrijfspand is een grote stap. Op de lange termijn is kopen vaak veel voordeliger dan huren. Bij het beslissen of een aankoop voordelig is en of financiering mogelijk is spelen veel factoren mee.

Samen met u bekijken wij uw cijfers en eventuele knelpunten. En bekijken hoe wij uw plannen het voordeligste kunnen financieren en welke bank of verzekeraar hier het beste bij past.
Graag bespreken wij de details met u in een vrijblijvend gesprek.

Bijzondere situaties

Het leven, en zeker het leven van een ondernemer is zelden simpel. Juist complexe situaties vragen om maatwerk en advies van een specialist.
Neem gerust contact met ons op om te kijken wat uw mogelijkheden zijn.


Wij helpen u graag, ook tijdens de orientatie

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze adviseurs kunnen u precies vertellen wat uw mogelijkheden zijn.

Maak direct een afspraak