Hypotheek voor een Beleggingspand

Bij het verkrijgen van een beleggingspand hypotheek voor de verhuur van een pand komt veel kijken. Onze adviseurs kunnen u helpen dit proces snel en voordelig af te ronden.

Of u nu één huis wilt verhuren, een kantoor of winkel pand of al 20 panden verhuurd. U wilt het meeste uit uw belegging halen. Samen met u kijken wij welke aanpak en financiering voor u het beste is.

Woningen

Een hypotheek voor een woonhuis wat verhuurd is of zal worden verhuurd was lange tijd erg lastig. Tegenwoordig is dit iets makkelijker geworden maar er spelen veel factoren mee zoals de huurprijs en regelgeving. Elke situatie vraagt om een unieke aanpak.

Als richtlijn kunt u het volgende aanhouden:
  • Maximaal 70% financiering van de waarde in verhuurde staat bij woningen.
  • Maximaal 60% financiering van de waarde in verhuurde staat bij kamerverhuur.
  • Grootdeel aflossingsvrij is mogelijk.
  • Financiering voornamelijk alleen in de grotere steden met minimaal 75.000 inwoners.

Bedrijfspanden

Financiering voor bedrijfspanden is meestal alleen mogelijk indien een bedrijfspand verhuurd is. Als u andere onderpanden heeft kan ook een pand wat niet verhuurd is in aanmerking komen voor financiering.

Winkelpanden

De locatie van een winkelpand is zeer belangrijk en bepaald dan ook grotendeels de waarde. Een bank of andere financier kijkt dan ook vooral naar de locatie en of het pand al dan niet verhuurd is.


Wij helpen u graag, ook tijdens de orientatie

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze adviseurs kunnen u precies vertellen wat uw mogelijkheden zijn.

Maak direct een afspraak