Snel en gemakkelijk een hypotheek, ook als ondernemer!

Onze gespecialiseerde adviseurs vertellen u graag wat uw mogelijkheden zijn

Wij kunnen u wel helpen!

Als specialisten in ondernemershypotheken helpen wij jaarlijks honderden ondernemers aan een hypotheek. Waar banken of reguliere hypotheekverstrekkers uw zaak vaak ‘lastig’ vinden weten onze adviseurs zich wel raad met uw aanvraag. Vele tevreden klanten met een gloednieuwe hypotheek zijn hier van het bewijs.

Passende hypotheek en meerdere offertes

Hypotheken voor ondernemers zijn nooit standaard. Gelukkig hebben onze adviseurs toegang tot alle banken en hypotheekverstrekkers van Nederland. Zij doen dan ook altijd hun best om meerdere hypotheekverstrekkers te vinden die bij uw zaak passen én u zo meerdere scherpe offertes aan te kunnen bieden.

Lage kosten…én goed advies

De kosten van de bij ons aangesloten specialisten liggen niet hoger dan die bij reguliere adviseurs of banken. Daarnaast krijgt u altijd gedegen advies op maat en nemen wij u alle zorgen uit handen. Het verkrijgen van een hypotheek als ondernemer is echt niet moeilijk. Zeker niet als u samenwerkt met dé specialist in ondernemershypotheken van Nederland.

Meer weten? Vul gerust het formulier hiernaast in voor een geheel kosteloos eerste oriëntatiegesprek.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn?

Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan!
Onze adviseur bij u in de regio belt u dan terug en bespreekt dan graag met u wat er allemaal mogelijk is.
Stap 1. Uw Hypotheekgegegevens
Stap 2. Maak een afspraak

Beveiligde verbinding

Heb werkelijk een deskundig en bovenal positieve adviseur gekregen. Als ondernemer is het altijd een 'gevecht' met banken. Nu niet, alles ging soepel, ben supertevreden!.

DenkInMogelijkheden.nl