Hoe gaan wij te werk en wat zijn onze advieskosten?

Samen met u kijkt onze adviseur dan naar uw IB aangiftes, jaarcijfers en prognoses. Maar ook zaken als cashflow, ervaring en opleidingsniveau tellen soms in uw voordeel mee. Tijdens het gesprek bekijken we dan uw mogelijkheden en ontdekken we hoeveel u kunt lenen en welke hypotheek en hypotheekverstrekker het beste bij u past.

Mocht u al een huis op het oog hebben of al een bod willen doen, dan komen wij graag meteen in actie. Met al uw gegevens benaderen we dan verschillende hypotheekverstrekkers, en voor u het weet heeft u paar scherpe hypotheekoffertes op zak.

Elke stap die wij nemen gebeurt in samenspraak met u en uiteraard kunnen wij u ook tijdens het aankoop proces begeleiden en adviseren.

Heeft u nog geen huis op het oog, maar wilt u gewoon weten hoeveel u kunt lenen? Ook dan helpen wij u graag.

De kosten van de bij ons aangesloten specialisten verschillen per adviseur, maar deze liggen niet hoger dan die bij reguliere adviseurs of banken. Het eerste oriëntatie gesprek is altijd vrijblijvend en onze adviseur bij u in de regio vertelt u graag wat zijn of haar advieskosten zijn.


Wij helpen u graag, ook tijdens de orientatie

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze adviseurs kunnen u precies vertellen wat uw mogelijkheden zijn.

Maak direct een afspraak